top of page
Yazarın fotoğrafıbalamir han

Atakent Osmanlı Kahvecisi koltuk temizliğinde bizleri tercih etti



Samsun Atakum ilçesi Atakent Tranvay durağı hemen yanında bulunan Osmanlı Kahvecisi koltuk temizliğinde bizleri tercih etti. Kendilerine bizleri tercih ettiği için teşekkur eder, siz değerli Samsun halkını temiz koltuklarda kahve içmeye bekleriz,


Koltuklarımızı Neden Yıkatmalıyız?


Koltuklarınızı neden yıkatmanız gerektiğine değinecek olursak koltuk yaşam alanımızda en çok kullanılan ve bu nedenle de en çok kirlenen eşyalarınızdandır. Hemen hemen günün her saati koltuklarınızı kullanmaktasınız ve bu kadar çok kullanılan bir nesnenin ise kirlenmemesi takdir edersiniz ki mümkün değildir. O halde bizim size tavsiyemiz hem sağlığınız hem koltuklarınızın uzun ömürlü olması açısından hem de temizlik açısından periyodik olarak koltuklarınızı yılda 2 kere yıkatmanız gerekmektedir.


Bunu yaparken de sadece yıkatmak için yıkatılmamalı. Koltuklarınızı profesyonel bir şekilde hiçbir zarar veya hasara uğramadan ve temiz olarak yıkatmak istiyorsanız yıkatma işlemi yaparken dikkat etmeniz gereken hususlar bulunmaktadır. Bu hususlardan bahsetmek gerekirse öncelikle firma bu konuda yeterli bilgi ve birikime sahip mi? Buna dikkat etmek çok önemlidir. Çünkü nasıl her koltuğun kumaşı çeşidi farklı ise yıkama yöntemi de farklı olacaktır. Yani her koltuk çeşidine göre sınıflandırılarak farklı yöntem ve farklı su sıcaklığında yıkanmalıdır


Firmamız koltuklarınızı yıkarken lekesine ve cinsine göre ayrıştırmakta profesyonel makinelerle son derece antibakteriyel ilaçlar kullanarak yıkama işlemini gerçekleştirmektedir. Eğer yıkama yöntemleri konusunda yeterli düzeyde tecrübeye sahip olmayan firmalara koltuklarınızı yıkatırsanız koltuklarınız ciddi bir yıpranmaya mağruz kalacaktır. Yıkama işleminde uygun yöntem seçilmez ise koltuk renginde karışma solma kumaşta yıpranma vs gibi birçok problemle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacaktır.



Buna ek olarak yıkama işlemi kadar önem taşıyan bir diğer konu ise vakumlama işlemidir. Koltuklarınız ne kadar iyi yıkanırsa yıkansın yeterli derece de vakumlama işlemi yapılmaz ise yıkama işlemi yapılırken derinlere inen kirli su iyi çekilmemiş olur ve kusma işlemi dediğimiz olay meydana gelir. Yani kirli su bir süre sonra tekrar koltuklarınızın yüzeyine çıkar ve leke oluşturur. Bizler eminiz ki kimse bu gibi problemler yaşamak istemez. Sizler de profesyonel bir yıkama işlemi yaptırmak ve kaliteli bir hizmet almak istiyorsanız bizlere iletişim bölümünden ulaşabilirsiniz.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page